Loisto Terveys

Jesse Pajari

Jesse on urheilufysioterapeutti (sert.) ja terveystieteiden maisteri, joka on työskennellyt useita vuosia kilpa- ja huippu-urheilun parissa. Jesse on erikoistunut urheiluvammojen kuntoutukseen, ehkäisyyn ja urheilijoiden kehittymisen tukemiseen yhteistyössä valmennuksen kanssa.

”Urheiluvamman kuntoutus on ihmislähtöistä. Huolellinen alkutilanteen kartoitus, yhteisvoimin laadittu suunnitelma ja riittävä seuranta muodostavat kuntoutuksen perustan. Minulle on tärkeätä huomioida urheilijan tai kuntoilijan kokonaistilanne mukaan lukien harjoitusympäristö. Tehtäväni urheilufysioterapeuttina on auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän liikunnalliset tai urheilulliset tavoitteet”, Jesse pohtii. Jesse auttaa mielellään urheiluvammojen hoidossa tai vammojen ehkäisyyn liittyvissä kysymyksissä oli kyseessä sitten nuori urheilija tai jo kokeneempi kuntoilija.


Asiakastyön ohella Jesse tekee töitä urheilufysioterapian kehittämiseksi. Hän on työskennellyt vuosia yhteistyössä Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n kanssa ja osana valtakunnallista urheiluakatemiaverkostoa.

Varaa aika Jesselle

Jesse Pajari

Ota yhteyttä

jesse.pajari@loistoterveys.fi

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.