Loisto Terveys

Tero Leinonen

Olen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan erikoistunut OMT-fysioterapeutti kohta 15 vuoden kokemuksella. Hoidan kaikenlaisia ihmisiä kaikenlaisten vaivojen kanssa. Kohtaan jokaisen ihmisen yksilöllisesti ja kokonaisuutena. Ensimmäiselle käynnille kannattaa varata 60 min aika, jotta ehditään perehtyä tilanteeseesi kunnolla. Jatkossa 45 min ajat yleensä riittävät.

Erityisosaamisalueitani ovat selkä- ja niskavaivojen kuntoutus, huimauksen ja päänsäryn hoito, pitkäaikaiset kiputilanteet sekä treenaamiseen liittyvät ongelmat. Erityisesti selkävaivojen hoidossa olen saanut hyviä tuloksia, oli kyse sitten lyhytaikaisesta ongelmasta tai vaikka jo vuosien vaivasta. Jos olet kärsinyt vuosikausia kivuista, joille ei ole löytynyt selvää syytä, vaikka olisit käynyt jo monissa tutkimuksissa ja monen ammattilaisen luona, ota rohkeasti yhteyttä. 

Fysioterapiassa pyrin aina pureutumaan syyhyn oireiden taustalla pelkän oireen hoitamisen sijaan. Yhdistelen erilaisia käsittelyitä (esim. faskiamanipulaatio, nivelten mobilisaatio) yksilölliseen harjoitteluun ja ohjaukseen. Käsittelyiden tarkoituksena on mahdollistaa ja helpottaa monipuolista, tavoitteiden mukaista liikkumista ja harjoittelua. Liike ja tarvittaessa esim. uusien liikemallien opettelu kuntouttaa ja ehkäisee vaivojen uusiutumista. Mutta kuten sanottu, jokainen tilanne on yksilöllinen ja jokaisen terapiaprosessi on omannäköisensä, eri asiat korostuvat tarpeiden mukaan. Pyrin tekemään itseni tarpeettomaksi, mutta apua kannattaa pyytää matalalla kynnyksellä.
 
Harrastan itse CrossFit -tyyppistä treenaamista ja kaikenlaiset salitreenaamiseen liittyvät vaivat kiinnostavat. Jos sinulla esim. selkä kipeytyy toistuvasti maastavedossa tai kyykätessä, ota rohkeasti yhteyttä. Lähden asiakkaiden kanssa mielelläni myös kuntosalille ja vien kuntoutusta tarvittaessa siihen ympäristöön sopivaksi. Teen mielelläni yhteistyötä muiden ammattilaisten, kuten valmentajien ja lääkäreiden kanssa.

Haluan työni kautta auttaa ihmisiä elämään itsensä näköistä elämää ilman kivusta johtuvia rajoitteita. Haluan olla mahdollistaja, en kieltäjä ja rajoittaja.
 

Varaa aika Terolle

 

 

Tero Leinonen

Ota yhteyttä

tero.leinonen@loistoterveys.fi

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.