Loisto Terveys

  Fysioterapeuttimme ja fysiatrimme Oulun keskustassa auttavat sinua elämään täysillä

  Katso video toiminnastamme täältä.

  Fysioterapeuttimme ja lääkärimme toimivat yhteistyössä parhaaksesi. Hoidamme vaivaasi tavoilla, jotka on todettu tehokkaimmaksi – toimintamme lähtökohtana on tieteeseen perustuva toiminta ja asiakkaan kokonaisvaltainen huomiointi. Koulutamme fysioterapeuttejamme ja fysiatrejamme viikoittain, jotta saat mahdollisimman tehokasta ja juuri sinun vaivaasi sopivinta hoitoa. Lämpimästi tervetuloa Loisto Terveyteen Oulu Kauppurienkatu 27!

  Etävastaanotto

  Vallitsevasta tilanteesta huolimatta meille on tärkeää, että kuntoutus ja elämänlaadun parantaminen fysioterapian ja fysiatrian keinoin ei pysähdy. Siksi Loisto Terveys tarjoaa nyt myös etävastaanottoja. Voit varata etävastaanottoajan fysioterapeuteille, OMT fysioterapeuteille sekä fysiatrian erikoislääkäreille. Suosittelemme etävastaanottoa erityisesti riskiryhmään kuuluville sekä Oulun ulkopuolella asuville henkilöille.

  Monien tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus ja hoito onnistuu loistavasti etävastaanotolla. Voit varata ajan etävastaanotolle sähköisen ajanvarauksen kautta tai puhelimitse. Jos varaat ajan nettiajanvarauksemme kautta, kirjoita varauksen tekstikenttään ‘’etävastaanotto’’. Lähetämme sinulle varauksen jälkeen etävastaanoton ohjeet. Voit varata ajan myös soittamalla numeroon 050 322 0049 (ark. klo 8-13). Nähdään etävastaanotolla!

  Tilaa uutiskirje

  Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.