Loisto Terveys

Fysioterapia

Fysioterapeutti on asiantuntija, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä erilaiset apuvälinepalvelut. Fysioterapeutti pystyy auttamaan tilanteissa, joissa liikkumis- ja toimintakyky ovat häiriintyneet esimerkiksi vamman, kivun tai sairauden vuoksi.

Fysioterapeutin työ on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa. Fysioterapeuttimme Oulussa toimivat yhteistyössä erityisesti asiakkaan kanssa, mutta myös muiden hänen hoitonsa ja kuntoutukseensa osallistuvien asiantuntijoiden kanssa. Loisto Terveydessä fysioterapeutti toimii myös oman alansa asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä, jossa koko tiimi tekee asiakkaan kuntoutumisen eteen kovasti töitä. Asiakkaan kuntoutuksen suunnittelu ja toteutus toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla koko henkilökunnan tietoja ja taitoja hyödyntäen. Fysioterapeuteillamme on aina mahdollisuus keskustella asiakkaan tilanteesta fysiatrian erikoislääkärin ja OMT fysioterapeutin kanssa. Fysioterapeuttimme huomioivat asiakkaan kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja suunnittelevat kuntoutuksen yksilöllisesti tämän pohjalta.

Loistossa on laajasti fysioterapian erikoisosaamista, kuten urheilufysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, äitiysfysioterapia sekä pitkittyneen kivun hoito (mukaan lukien CFT). Fysioterapeuttiemme osaamisalueisiin kuuluvat kattavasti muun muassa akupunktio, lymfaterapia, faskiamanipulaatio, purentavaivojen hoito, alaraajaan erikoistunut fysioterapia sekä tapaturman ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Osalla fysioterapeuteistamme on ortopedisen manuaalisen terapian (OMT) lisäkoulutus. Voit lukea lisää OMT fysioterapiasta ja tutustua Loiston OMT fysioterapeutteihin tästä linkistä.

Toimitilamme sijaitsevat Oulun keskustassa. Voit varata Loiston fysioterapeuteille ajan sähköisesti tästä.

Lisätietoja: Suomen Fysioterapeutit

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.