Loisto Terveys

OMT fysioterapia

OMT fysioterapia (ortopedinen manuaalinen terapia) on fysioterapian erikoisala, joka on erikoistunut ihmisen liikunta- ja toimintakyvyn arviointiin, lihas-, hermo- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä liikkumista rajoittavien tekijöiden ennaltaehkäisyyn. OMT erikoistumiskoulutus on 2,5 vuotta kestävä lisäkoulutus, joka käydään fysioterapeutin tai lääkärin tutkinnon lisäksi.

Mitä OMT fysioterapeutit tekevät?

OMT fysioterapiassa tutkitaan ja kuntoutetaan kiputiloja ja muita vaivoja, jotka voivat haitata liikunnan harrastamista, työkykyä tai päivittäisiä kotiaskareita. Vaivat voivat olla tuoreita tai hyvin pitkäänkin jatkuneita. Niiden taustalla voi olla loukkaantuminen tai vaivat ovat voineet alkaa pikkuhiljaa. OMT fysioterapeuttimme Oulun toimipisteessä ottavat huomioon asiakkaan kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja suunnittelevat kuntoutuksen yksilöllisesti tämän pohjalta. Kuntoutusmuotoina käytetään muun muassa erilaisia harjoitteita ja manuaalisia hoitoja, sisältäen ohjauksen omahoitoon, omatoimiseen harjoitteluun sekä ongelmien uusiutumisen ennaltaehkäisyyn. Loisto Terveyden OMT fysioterapeutit perustavat kuntoutuksen tutkittuun tietoon ja kouluttavat itseään viikoittain taatakseen ajantasaisen sekä tehokkaan kuntoutuksen asiakkaillemme.

OMT fysioterapeuttimme Oulussa

OMT fysioterapeutteja Oulun toimipisteestämme löytyy tällä hetkellä viisi. Loistossa OMT fysioterapeutit voivat aina keskustella asiakkaan tilanteesta, hoidosta ja kuntoutuksesta fysiatrian erikoislääkärin kanssa. 

Voit varata OMT fysioterapeuteille Ouluun ajan sähköisesti tästä.

Lisätietoja: Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.