Loisto Terveys

Tietosuoja

Loisto Terveys Oy käsittelee asiakkaiden henkilötietoja huolellisesti ja turvallisesti. Noudatamme toiminnassamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä viranomaisten ohjeistuksia henkilötietojen käsittelystä. Kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen huolelliseen ja tietoturvalliseen käsittelyyn sekä noudatamme toimialan yleisiä tietosuojakäytäntöjä.

Rekisterin nimi

Loisto Terveys Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Loisto Terveys Oy, Y-tunnus 2906319-5, Kauppurienkatu 27, 90100 Oulu

Vastaava henkilö

Jani Takatalo, jani.takatalo@loistoterveys.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakastietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, markkinointi sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely palveluihin liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään sähköpostimarkkinoinnissa, mikäli asiakas on antanut Loisto Terveys Oy:lle markkinointiluvan.

Rekisterin tietosisältö

- Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite
- Asiakkuuteen liittyvät tiedot
- Asiakkaan itse antamat tiedot

Evästeet

Käytämme nettisivuillamme evästeitä (cookies). Tämä mahdollistaa tietoliikenteen analysoinnin loistoterveys.fi sivustolla.

Käytämme evästeitä kävijätilastojen analysointiin, asiakaspalvelun kehittämiseen, tiedon tilastoimiseen ja mainonnan kohdentamiseen. Evästeitä käytetään Google Analyticsin ja sosiaalisen median markkinointiohjelmien käytössä. Evästeiden avulla kehittämme palveluidemme laatua, sisältöä ja käyttökokemusta.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien laitteita tai tiedostoja. Voit halutessasi kieltää evästeiden käytön. Evästeiden estosta löytyy tietoa selaimesi käyttöohjeista.

Evästeiden avulla kerätään seuraavia tietoja:

- käyttäjän IP-osoite
- kellonaika
- vieraillut sisäiset sivut
- selaintyyppi
- käyttäjän palvelin
- mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut nettisivulle

Tietojen luovutus

Asiakastiedot ovat salattuja eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Ainoastaan tilanteessa, jossa asiakas on antanut suostumuksensa sähköpostimarkkinointiin, lisätään hänen sähköpostiosoitteensa MailChimp-järjestelmään sähköpostien lähettämistä varten.

Evästeet keräävät dataa loistoterveys.fi sivuston käytöstä. Tämä data on käytettävissä Googlen Analytics-ohjelmistossa sekä Facebookin markkinointiohjelmistossa. Voit lukea lisää evästeistä ja niiden käytöstä tämän asiakasrekisterin kohdasta ’’EVÄSTEET’’.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä käyttävät vain Loisto Terveys Oy:n työntekijät. Tiedot kerätään tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.

Tietosuojaseloste

Rekisterien käytöstä on laadittu sisäiset ohjeet. Tietokannasta tulostettava manuaalinen aineisto säilytetään lainsäädännössä edellytetyllä tavalla yrityksen valvotuissa tiloissa ja hävitetään tarvittaessa turvallisesti.

Henkilötietolain 6 luvun 26 §:n mukainen tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä oikeus muihin henkilötietolaissa asetettuihin oikeuksiin. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Lisätietoja antaa vastaava henkilö Jani Takatalo, jani.takatalo@loistoterveys.fi

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme.