Loisto Terveys

Yritys

Loisto Terveys tarjoaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin ja ennaltaehkäisyyn erikoistunutta palvelua, jossa fysiatrian erikoislääkärit, fysioterapeutit ja OMT fysioterapeutit tekevät tiivistä yhteistyötä kipu- ja muiden oireiden (kuten puutuminen tai voimattomuus) helpottamiseksi. Tavoitteena on saada asiakkaat elämään mahdollisimman normaalia elämää sekä palauttamaan työ-, toiminta- ja liikuntakyky mahdollisimman tehokkaasti. Lyhyt- ja pitkäaikaisten vaivojen hoidon ja kuntoutuksen lisäksi Loisto Terveyden tavoitteena on tuoda vaivojen ennaltaehkäisyn tärkeyttä esiin. Mahdollisimman aikainen puuttuminen oireiluun tekee myös kuntoutuksesta tehokkaampaa ja nopeampaa.

Toimintamme lähtökohtana on tieteeseen perustuva toiminta sekä ihmisen kokonaisvaltainen huomiointi. Niin sanottu näyttöön eli tieteeseen perustuva toiminta antaa edellytykset hoitaa ja kuntouttaa asiakkaita vaikuttavimmalla ja tehokkaimmalla tavalla. Ihmisen kokonaisvaltainen elämäntilanne ja elintavat on tärkeää ottaa huomioon etenkin pitkäaikaisissa ja hankalammissa vaivoissa.

 

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.