Loisto Terveys

Palvelut

Tarjoamme fysiatrian erikoislääkärien, OMT-fysioterapeuttien ja fysioterapeuttien vastaanottoja. Toimimme aina asiakkaan parhaaksi ja tarvittaessa fysioterapeuttimme voivat helposti keskustella tapauksista erikoislääkäriemme kanssa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti muun muassa säännöllisillä keskinäisillä koulutuksilla. Palveluidemme lähtökohtana ovat laadukkaat ja vaikuttavat työtavat.

Fysiatrian erikoislääkäri

Fysiatrian erikoislääkäri tutkii ja hoitaa kattavasti kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten rangan, nivelten ja lihasten vaivoja. Fysiatrin tavoitteena on helpottaa vaivoista aiheutuvia oireita, kuten kipuja, sekä parantaa liikuntakykyä ja päivittäisessä elämässä pärjäämistä.

Lue lisää

OMT fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, joka on erikoistunut ihmisen liikunta- ja toimintakyvyn arviointiin, lihas-, hermo- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä liikkumista rajoittavien tekijöiden ennaltaehkäisyyn. Tutustu tarkemmin OMT fysioterapiapalveluihimme Oulussa.

Lue lisää

Fysioterapia

Fysioterapeuttimme Oulussa ovat keskittyneet hoitamaan ja kuntouttamaan kivusta tai muusta vaivasta johtuvia haittoja. Tavoitteena on auttaa asiakasta saavuttamaan parempi elämänlaatu. Vastaanotolla tutkitaan tarkasti, mistä vaivat johtuvat, jonka pohjalta valitaan tarvittavat toimenpiteet.

Lue lisää

Luento- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme kattavasti tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ja kipuun liittyvää koulutusta yksittäisistä lyhyistä luennoista aina pidempiin koulutuskokonaisuuksiin saakka. Koulutuksemme pohjautuvat tieteelliseen näyttöön.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.