Loisto Terveys

Mikko Lausmaa

Mikko on OMT-fysioterapeutti, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus alalta. Suomen Fysioterapeutit on myöntänyt hänelle tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoisasiantuntija- nimikkeen - ainoana koko Pohjois-Suomen alueella. Mikko on erikoistunut monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen ja hoitoon. ”Hoidon tulee olla asiakaslähtöistä, jolloin ei hoideta vain kipeää paikkaa, vaan kartoitetaan asiakkaan kokonaistilanne. Olipa vaiva pieni tai suuri, sen vaikutus elämänlaatuun voi olla huomattava. Tehtäväni fysioterapeuttina on auttaa ihmistä saavuttamaan parempi toiminta- ja liikuntakyky sekä asetetut tavoitteet.”, Mikko pohtii. Erityisesti hän on kiinnostunut haastavista ja pitkittyneistä kiputiloista.

Asiakastyön lisäksi Mikko kouluttaa fysioterapeutteja ja lääkäreitä laajasti ympäri Suomea, vetäen esimerkiksi fysioterapeuttien suoravastaanottokoulutuksia. Mikko toimii myös tutkijana ja työstää parhaillaan väitöskirjaansa alaselkävaivoihin liittyen.

Varaa aika Mikolle

Mikko Lausmaa

Ota yhteyttä

mikko.lausmaa@loistoterveys.fi
LinkedIn

Tilaa uutiskirje

Jätä sähköpostisi alle ja liity ammattilaisten postilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisesta ja hoidosta.